אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

09/04/2002 | 17:22 | מאת: מיכל

שלום לכולם! לפני חודשיים עברה חמותי השתלת כבד, הניתוח עבר בהצלחה, יום לאחר הניתוח שהוציאו לה את הצינורות נקרע עורק הראשי של הצוואר, כתוצאה מהקרע לא הגיע לה חמצן למוח בערך 4 דקות עקב זה היא נמצאת כרגע בכומה, היא לא מגיבה לכלום, לא מתעוררת לא מדברת פשוט צמח, השאלה שלי היא ממה נובע הקרע בצוואר, איך יתכן שניתוח כבד יגיע למצב כזה, כבר חודשיים היא נמצאת במצב הזה ולא יודעם אים היא תצא מזה. אולי מישהו עבר את הטראומה הזאת ויכול להגיד לי ממה זה נובע, שמישהו יעזור לנו המשפחה שדואגת וסובלת

27/04/2002 | 13:24 | מאת: ד"ר גוטליב

מצטער אולם אינני יכול לענות על שאלתך לגבי הסיבה לקרע עורק הצאוורי. אני מניח שמצבה הנוכחי מושפע לא רק מבעיה זו אלא גם ואולי בעיקר ממחלתה היסודית הקשה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי