סימנים לאירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

20/01/2002 | 17:22 | מאת: הרי

הרדמה של חצי פנים כמו הרדמה אצל רופא שניים, מלווה בדקירות קלות כמו לפני היתעוררות מהרדמה , ועיניים כבדות מעידות על היתרחשות של אירוע המחייבת ביקור אצל הרופא .

20/01/2002 | 19:55 | מאת: ד"ר גוטליב

אני מניח שמדובר בשאלה ולא בקביעת עובדה.. אובכן סמנים כמו אלו שתארת יכולים בקלות לנבוע מבעיות של עמוד שידרה צאוורי ושכיח פי כמה שזו תהיה הסיבה, במיוחד אצל אהשים צעירים (לא ציינת את גילך). אולם כאשר הם מופיעים בתוספת לסימנים או תלונות אחרות הם עלולים להיות, אם כי בשכיחות הרבה יותר נמוכה, גם סימן לשבץ מוחי. אין לך מנוס מלהבדק על ידי רופא המשפחה שיחליט אם יש מקום להפנותך לנוירולוג. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי