חומר לבן

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/03/2005 | 03:58 | מאת: חיים

שלום,בבדיקה MRI נרשם,בסדרתT2 וFLAIR הודגמומספר אותות זעירים חריגים לא ספציפים בחומר הלבן סביב מערכת החדרים.

04/03/2005 | 20:50 | מאת: דר' דניאל גוטליב

זו בדיקה רגישה והרבה פעמים יש ממצאים לא ספציפיים שכשמם כן הם: חסרי משמעות לכשעצמם ורלבנטים רק בהתאם לשיקול הדעת של הרופא המטפל בהתאם לנסיבות המקרה. בהצלחה.

04/03/2005 | 20:50 | מאת: דר' דניאל גוטליב

זו בדיקה רגישה והרבה פעמים יש ממצאים לא ספציפיים שכשמם כן הם: חסרי משמעות לכשעצמם ורלבנטים רק בהתאם לשיקול הדעת של הרופא המטפל בהתאם לנסיבות המקרה. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי