אלרגיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

22/02/2005 | 15:16 | מאת: מישהו

יש לי אלרגיה(קדחת השחת), בין החורף לאביב, והתסמינים הם הצטננות וכו'(אתה בטח יודע). בנוסף לכך, יש לי גם מן גירוד פנימי ותחושה של צריבה בגרון. מה שמוזר הוא, שבכל פעם שיש לי את התחושה בגרון, שהיא מקרינה גם לאיזורים סמוכים(וזה קורה בכל שנה) אני מרגיש תחושה בשפה התחתונה,ושהשפה התחתונה שלי מתאמצת בלי שאני רוצה(עולה למעלה לאט לאט). זה עובר לי כהתחושה בגרון עוברת. מה קורה לי?

04/03/2005 | 20:35 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אני מניח שניתן להסיבר את הכל כתופעות אלרגיות אבל למה לא לפנות לפורום המתאים ולקבל תשובה יותר מפורטת? בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי