M.R.I. מוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

18/02/2005 | 22:10 | מאת: מרים

בעקבות "דופק" באוזן שמאל עברתי M.R.I. מוח. התוצאות היו טובות אולם נכתב גם: לקונות סימטריות במיקום תת קורטיקלי פרונטו-פריאטלי כנראה מייצגים חללים פריווסקולרים ע"ש VIRCHOW-ROBIN מעט מורחבים. באבחנה מבדלת אוטמים לקונרים (פחות סביר) . מה המשמעות של הממצאים הללו ? אודה לך מאוד אם תשיב לי !.

19/02/2005 | 20:01 | מאת: דר' דניאל גוטליב

האפשרות הראשונה היא וריאנט של מבנים אנטומים נורמלים של המערכת הורידית במוח וחסר משמעות מבחינתך. האפשרות השנייה מצביע על אפשרות לבעית כלי דם קטנים במוח וכדאי להיוועץ עם מומחה בקשר לצורך בקבלת אספירין אם אינך מקבל אותו כבר. בהצלחה.

19/02/2005 | 20:01 | מאת: דר' דניאל גוטליב

האפשרות הראשונה היא וריאנט של מבנים אנטומים נורמלים של המערכת הורידית במוח וחסר משמעות מבחינתך. האפשרות השנייה מצביע על אפשרות לבעית כלי דם קטנים במוח וכדאי להיוועץ עם מומחה בקשר לצורך בקבלת אספירין אם אינך מקבל אותו כבר. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי