בעייה מוזרה.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/02/2005 | 20:42 | מאת: זיו

שלום. אני בן 26, בריא לגמרי ללא כל בעייה. רציתי לשאול אותך על בעייה שהופיעה אצלי בכיל 14 בערך, ונפסקה בגיל 15 וחצי עד 16(לא זוכר אם בהדרגה או בבת אחת). היה לי רעד בינוני ברגל שמאל, רעד מתגבר(הרעד היה בולט).הרעד הופיע לי תמיד, בהתחלה היה קל ולאחר עשר שניות התגבר בהדרגה.הוא הופיע לי גם לא לאחר פעילות גופנית,אך בעיקר אחרי ולכן, לא נראה לי שמדובר ברעד על רקע גדילת שרירים וכו'). בנוסף לכך, הופיע לי גם רעד הרבה יותר קל ביד ימין שלא התגבר בכלל, ורעד קל ביותר באצבעות יד ימין.יש לציין, שבשני המקומות, הרעד הופיע רק כשסובבתי את כף הרגל וכף היד. בנוסף לכך, הרגשתי תחושה של חמימות וצמרמורת בעור ובפנים כף היד לפעמים. בגיל 15 וחצי עד 16 הרעד הפסיק לי. מאז אני חייתי כרגיל והרעד לא חזר לי בכלל ואפילו לא בצורה קלה יותר. אין לי במשפחה בקרובה והרחוקה תופעות של רעד. נזכרתי בבעייה לאחר שצפיתי בטלוויזיה בתכנית על פארקינסון.הבעייה בזמנו הטרידה אותי במשך חודשים(אני מתכוון לחרדה). מתוך סקרנות, מה יכלה להיות הבעייה(השערות) בהתחשב בעובדה שיותר מ10 שניםזה לא חזר לי וזה קרה בגיל ההתבגרות?או שזה לא קשור בכלל?השערות.

08/02/2005 | 14:57 | מאת: דר' דניאל גוטליב

תופעות הקשורות בגדילה. אין קשר למחלת פרקינסון.

09/02/2005 | 09:05 | מאת: עמוס ברוקר

לפני כ שלוש שנים היה לי אירוע מוחי שמימנו החלמתי לחלוטין מילבד צליעה קלה ברגל שמאל וכבדות ומוגבלות מסוימת בזרוע וכתף שמאל אבל אני מתפקד באופן מלא בכל המובנים ונוהג ברכבי.לפי הוראות רופאי אני נוטל מדי יום בפר- אספרין 325 מג. עם אנאלפרין 10 מג. אני בן 65 לפני כמה ימים קרתה לי תאונת דרכים קלה בה נישרטתי קלות בראשי. רק לאחר יותר מ48 שעות מהתאונה הופיעו לי לפתע שיטפי דם תת- עוריים גדולים וחזקים ושחורים בפנים במיוחד סביב העיניים. ניבדקתי וטופלתי במח' הניורוכרורגית ברמב"מ ושם גם גילו לי שיטפי דם קטנים תת עכבישיים וקצת בצקת סביבם ועכשיו אני מטופל בדקסמטזון 2 מג עם זנידקס 150 מג. מה התוצאות הצפויות משטפי דם תת עכבישיים תוך גוגולתיים??? האם מחלימים מזה האם הבצקת ושיטפי הדם אמורים להיספג ולהעלם. אנא אני מודאג מאד

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי