המשך בעניין ADHD או גידול ?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

05/02/2005 | 19:41 | מאת: בחור

ד"ר גוטליב שלום, תודה על תשובתך הקודמת. לפני כמה שבועות שהחלו התלונות אני ייחסתי אותם לבעיית הקשב והריכוז. כשהגעתי אחרי זמן מה לנוירולוג, (אני חייל), סיפרתי לו בכלליות, על בעיית זיכרון ותו לא והוא קישר את זה לבעיית ה - ADHD או גם לעצם העובדה שאני לוקח ריטאלין, אבל לא אמרתי לו שאני לוקח לא בצורה קבועה בכלל... בבדיקה שלו: "עצבים קרניאליים, פונדוס, כח גס, תפקודי מוחון, החזרים תקינים. אין החזרים פתולוגיים, מבחן רומברג שלילי. הליכה תקינה. לסיכום - בדיקה תקינה". העניין החמיר בזמן האחרון - כל מה שכתבתי לך בהודעתי הקודמת ויצרתי איתו קשר בשאלה אולי צריך לחשוב על כיוון אחר...ושאלתי אם יש מקום לסי טי...הוא ביקש בתגובה שאבוא אליו לבדיקה ביום ראשון. השאלה היא: 1. האם מדובר בסימפטומים האופיינים לבעייה פתולוגית ? 2. אמרת שזה יכול להיגרם גם ממשהו פסיכולוגי. למה כוונתך ? האם הכוונה לדברים כמו מתח ? 3. האם הסימפטומים חמורים ? תודה מראש על התייחסותך.

08/02/2005 | 14:56 | מאת: דר' דניאל גוטליב

הסמפטומים אינם חמורים ואינם אופייניים לבעיה פטולוגית, הם יכולים להגרם ממתח. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי