שאלה לגבי ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

27/01/2005 | 12:59 | מאת: אושרת

לד"ר גוטליב צהריים טובים אבי כבן 77 חולה אלצהיימר. היה מאושפז כשבוע בבית חולים עקב השפעת והבתסך לברונכיט. מאז שחזר הביתה מאבד המון מהמשקל ומדי פעם מקיא נכון להיום בבוקר דיבורו נהיה מעט לא ברור. כמו כן ברצוני לציין שהוא כל הזמן עייף. האם יש סיכוי קטן שעבר ארוע מוחי קל? מחכה לתשובה.

29/01/2005 | 19:48 | מאת: דר' דניאל גוטליב

האפשרות הזו קיימת. כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי נטילת אספירין ולבקש ממישהו מהיחידה להשמך טיפול בקופה שיבוא לבדוק אותו וישלח אליו פיזיוטרפיה הביתה. עד אז לנוח ולהשגיח על לחץ דם, שתיה, בליעה וכו'. תוכלו ללמוד יותר על כך באתר שלנו www.pnaivebriut.com הצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי