משקפיים למי שעבר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

24/01/2005 | 10:21 | מאת: נתן

לפני כמה שנים קראתי כתבה בעיתון על משקפיים ציוחדות שמתאימות למי שעבר אירוע לאזן את שיווי משקלו. כפי שזכור לי, פעולת המשקפיים היא שרואה את הרצפה בצורת מלבנים וכיוצא, שמחזק את שיווי משקלו. למי שידוע פרטים - נא ליצו עמי קשר דחוף ! תודה לכולם

27/01/2005 | 00:41 | מאת: דר' דניאל גוטליב

קראתי את שאלתך גם בפורו0ם נאמן אבל לצערי איני מכיר את האביזר שאתה שואל עליו. יש משקפי פריזמה המשמשים בהצלחה מאוד חלקית לאנשים הסובלים מהזנחת צד כדי לראות לכוון הצד המוזנח אבל אינני מכיר משקפיים מייצבות כמו שאת המתאר. אולי תרים טלפון לחנות האופטית בקבוץ געש המתמחה הבאביזרים מסוג זה ותשאל אותם. אם הם לא מכירים אף אחד לא מכיר. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי