המוח הקטן

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

17/01/2005 | 21:39 | מאת: שרון

דודתי עברה ארוע מוחי, כרגע היא מאושפזת לאחר "צינתור" במוח? . הרופא אמר לנו כי יש לה פגיעה ב"מוח הקטן" וכי במידה ומצבה לא ישתפר יתכן ויצטרכו לכרות לה את המוח הקטן. שאלתי היא מהו המוח הקטן , על מה הוא משפיע ומה עלולה להיות הפגיעה?

19/01/2005 | 10:11 | מאת: דר' דניאל גוטליב

נראה שיש אי הבנה כלשהיא כי האופן שבו את מצטת את הרופא לא סביר כל כך. אי אפשר לכרות את כל המוח הקטן כי הוא חיוני לפעילות הקואורדינטיבית של גופנו כולל שווי המשקל ועוד ועוד. קראי קצת יותר על כך במדור הרפואי באתר שלנו או דרך הקישוריות שלו www.pnaivebriut.com בהצלחה

19/01/2005 | 11:24 | מאת: שרון

קיבלנו את תגובתך, אך לצערנו הלילה כרתו לה חלק מהמוח הקטן וזאת בעקבות C/T שנערך לה והראה שיש לה לחץ וכן עלה לה החום. לצערנו איננו מבינים בנושא ורצינו לדעת מה יכולות להיות ההשלכות כתוצאה מכריתת חלק מהמוח הקטן ? הובהר לנו שתהיה פגיעה קשה אך לא פירטו איזו פגיעה יכולה להיות. תודה מקרב לב על ההתיחסות.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי