הרדמות הרגל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

10/01/2005 | 12:53 | מאת: שש

יש לי בעיה בחלק העליון של רגל שמאל רק ברגל זו. בבדיקת emg מצאו "בעיות הולכה רבות בעצבים שניבדקו "עים חשד לאכסנופטיה" חלקה העליון של הרגל נרדם וכואב פעמים רבות וגורם חוסר יכולת תיפקוד יש לציין שזו רגל שעברתי בה פגיעה והוצאה חלק מהפיקה שבברך עים קרע ומתיחות של רצועות שאלתי האים כל הבעיה הנירולוגית היא עקב הפגיעה?האים המצב הוא הפיך? ומה ניתן לעשות כדי לשפר? פיזוטרפיה של עשרות טיפולים לא עזרה כולל טיפולי חשמל והשריר חלש

11/01/2005 | 00:53 | מאת: דבי

תוך כדי שיחה לפתע התמלאה עיני נוזלים אין לי מושג מה קרה רק יכולתי לראות נוזל מציף עיני פנימה כאילו שחדרו נוזלים אל תוך העין. האם ידועה הסבה והאם יש סבה לדאגה ?

22/01/2006 | 07:55 | מאת: אלון

שלום, יש לי שאלה , בזמן האחרון(משהו כמו חצי שנה עד 8 חודשים) ,לאחר ישיבה ממושכת ,בתנוחות מסוימות נרדמות לי הרגליים והידיים(לא בהכרח במקביל) באופן שממש , כשזה קורה , אני חש משותק כליל, זה ממש מפחיד , ההתעוררות באה לאחר ניעור היד או הרגל במשך כמעט דקה , הייתי מעוניין לדעת מה הסיבה לכך לציין כמה נתונים הנראים עניינים לשאלתי : אני במקצועי עו"ד ויושב הרבה , גיל - 27 מבנה גוף - רזה בברכה ותודה מראש אלון

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי