שיקום אחרי אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

26/11/2004 | 23:34 | מאת: מאיר

אני אחרי אירוע מוחי והתקף לב ועם הסטוריה של אין סוף ניתוחי מוח בעבר הרחוק יותר.אני חי בגפי ונזקק לסייעת 24 שעות לצמיתות[מגובה בהמלצות רופאים].עד היום הצלחתי להשיג רק 100% שר"ם שלא מכסים את עלות הסומכת.אודה לך אם תפנה אותי לכתובת שתוכל לסייע בידי.עלי לציין שעובדת הרווחה המקומית לא הציעה לי שום שיקום או עזרה בהשגת זכויותי.

29/11/2004 | 23:27 | מאת: דר' דניאל גוטליב

באתר שלנו www.pnaivebriut.com תמצא במדור הסוציאלי פרוט של זכויות, כתובות וטפסים להורדה נסה לפנות לעמותת חולי שבץ בישראל www.neeman.org.il בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי