זרמים חשמליים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

20/11/2004 | 17:59 | מאת: יעקב

שלום אני לאחר אירוע מוחי משותק כולי וחסר יכולת דיבור בעקבות האירוע יש לי גם זרמים חשמליים בכפות הרגליים כשנוגעים בהם האם זה צפוי לעבור מאליו והאם ניתן לסייע בכך שזה יעבור יעקב

24/11/2004 | 13:24 | מאת: דר' דניאל גוטליב

האם הזרמים בשתי כפות הרגליים? בכל מיקרה אלו תופעות שכאשר הן נובעות משבץ מוחי הן בדרך כלל חולפות עם הזמן אולם עד אז אין צורך לסבול ואפשר (לאחר בדיקה אצל הנוירלוג כדי לוודא מה מקורן) לנסות לדכא את ההרגשה הלא נעימה עם תרופות אנטינוירלגיות כמו אלטרול או טגרטול. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי