אני בטוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

13/10/2004 | 15:37 | מאת: מאיר

שלום לך אני בטוח שד"ר גוטליב מספיק חכם לדעת שאם היה צורך הוא היה מביע את תגובתו באופן ישיר לכל מה שקורה בעניין זה. עד היום ד"ר הגיב פעם אחת לשאלתי ומתשובתו הבנתי בדיוק מה שרציתי להבין. לכן ואם כל הכבוד כל עוד לא תראה לנו יכולת כלשהיא מעבר למה שאתה באמת כותב אני חושב שחבל שאתה מבזבז שורות מיותרות בפורום זה . תודה מאיר

15/10/2004 | 08:54 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אני מתנצל כעורך הפורום על כל חילופי הדברים המיותרים כאן ואני מבקש ממר מלמד הנכבד להפסיק לנהל על גבי הפורום ויכוחים מיותרים ועוד יותר מזה כשהם פוגעים. אינני יודע עם יש לו זכות או לאו לפרסם את הציוד שלו כאן אבל מאחר ומבחינה טוכנית לא ניתן לחסום אפשרות כזו אז אני מניח שזה אפשרי אבל אבקש בכל לשון של בקשהלא להפוך את הפורום לבמה לויכוחים והתצחויות מיותרות. דרך אגב שוחתי איתך בעברית רהוטה אז מדוע השימוש באנגלית?! אין לי בררה אלא להזהיר אותך שאם תנצל את הפורום באופן לא הולם אבקש מהמערכת לעשות מאמץ לחסום את הפניות שלך. ד"ר גוטליב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי