ניתוח גדול שפירי במוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

25/09/2004 | 11:03 | מאת: רוני

אבי עבר ניתוח של גידול שפירי במוח. הגידול היה קרוב לאוזן .הוא כעת במחלקת שיקום. הוא מתקשר היטב עם הסביבה אך אינו יכול ללכת ,כפי שנמסר לי בגלל הפרעות בשיווי משקל.בשלב זה הוא לומד ללכת. האם הפרעות בשיווי משקל ניתנות לריפוי?האם אבי יחזור ללכת?

27/09/2004 | 22:34 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בדרך כלל כן, במיטוחד במקרים כמו זה המתואר שבו נפגעו פונקציות של שווי משקל ללא פגיעה בכוח של השרירים ובאינטליגנציה. זה יכול לדרוש הרבה חודשי פיזיוטרפיה אבל בדרך כלל ההחלמה מגידול שפיר של האזור הזה (הזוית הצרבלופונטינית) היא טובה. בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי