שאלה לגבי אירוע מוזר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

23/09/2004 | 00:00 | מאת: זיו

שלום רב, אתמול בשעת מאמץ הרגשתי פתאום גל של כאב חזק מאוד מסביב לכל הראש, בקו המצח. לאחר כמה דקות הכאב עבר לכיוון החלק האחורי של הראש ומאז - 24 שעות, יש לי מין תחושת כאב עמום בחלק הקדמי של הראש. הכאב החזק עצמו נמשך בהתחלה כדקה או שתיים, לאחר מכן כשעה של כאב בינוני ועד עכשיו מין כאב עמום. לא היו שום הפרעות אחרות, לא בראיה ולא בשום חוש אחר, וגם לא עייפות מיוחדת. רק כאב. האם עלי לדאוג, או שהתיאור נשמע כדבר שגרתי? (גיל 32, ללא היסטוריה של מחלות. החברה הכריחה אותי לברר מה זה יכול להיות:)

25/09/2004 | 01:45 | מאת: דר' דניאל גוטליב

רציני או לאו תדע אחרי בדיקה שיגרתית אצל רופא המשפחה שלך. בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי