ליקוי ראיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

22/09/2004 | 19:56 | מאת: בטי

אבי, בן 78 סובל לאחרונה מראיה כפולה כאשר המבט מופנה לצד ימין. בבדיקה רפואית נאמר לו שזו בעיה נוירולוגית ועד שיעשה c.t. קיבל טיפול באספירין. ממה הבעיב יכולה לנבוע? האם יש טיפול ומה סיכויי ההצלחה? תודה רבה מראש על ההתיחסות.

25/09/2004 | 01:44 | מאת: דר' דניאל גוטליב

זו יכולה להיות בעיה ממוקמת לעצב המשמש לתנועת גלגל העין על רקע בעיה כללית כמו סוכרת וזו יכולה להיות בעיה כללית יותר על רקע הפרעה בכלי דם של גזע המוח. במקרה הראשו סכויי ההחלמה בדרך כלל טובים מאוד ובמקרה השני פחות אבל בכל מיקרה מוכרחים לעבור ברור נוירולוגי מקיף. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי