דחוף ! כאבי ראש וחולשה בצד ימין

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

19/09/2004 | 17:25 | מאת: שרון

אני בחורה בת 37 לאחרונה סובלת מכאבי ראש עזים עם נטיה לעייפותוהירדמות בת מס רב של שעות. אפיזודה כזו הייתה לי לפני 10 ימים בה חוויתי כאבי ראש עזים ונטייה לשינה מרובת שעות, לפני יומיים שוב חוויתי כאבי ראש עזים שמתגברים בעיקר בשעות הערב וגורמים לי לעייפות רבה הכאב מגיב חלקית לקפסולות של נורופן ואדוויל היום בנוסף התחילה לי חולשה וכבדות ביד שמאל. בבדיקה שערך לי הרופא נמצאה חולשה קלה בצד שמאל של הגוף עם נטייה ליפול לצד שמאל (בדיקה בעיניים עצומות), כמו כן נמצא כי הלשון נוטה אף היא לצד שמאל. האם יש הסבר לתופעה?????????????????????? מותר לציין כי טופלתי בעבר בקלקלסן ובאספירין בזמן הריון (ילדתי לפני שנה) עקב פרוטאין S גבולי, אני גם מעשנת. האם יש מקום לדאגה???????????????. אודה לכם באם תענו לי בהקדם.

19/09/2004 | 23:57 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אני בטוח שהרופא הפנה אותך לבצע צלום מוחי (CT) ולאחריו תכולו להיות רגועים יותר. בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי