הודעה לד"ר גוטליב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

19/09/2004 | 14:02 | מאת: מאיר

שלום ד"ר האם ידוע לך מיהוא מיכאל מלמד האם אתה מכיר את השיטה עליה הוא מדבר . האם מר מלמד יכול להסביר לנו בבקשה מהיא השיטה עליה הוא מדבר. במצב שלנו נשמח לקבל כל מידע או סיוע אבל מה לעשות שישנם גם שמצב זה גורם צורך ניצול ותאמינו לי שאני מאוד מקווה שזה לא העניין. אשמח לשמוע תגובתכם בהקדם מאיר

19/09/2004 | 23:56 | מאת: דר' דניאל גוטליב

האינטאיציה שלך משרתת אותך היטב...כבר התייחסתי בעבר לשיטה הטיפולית שמר מלמד מפרסם כאן בפורום ואמרתי שמדובר בשימוש של גירוי חשמלי לשריר על בסיס קליטת אותות חשמליים ממנו והגברתם ושיש בשיטה הגיו וגם שמעתי מחו"ל שהיא מוצלחת אבל לי אישית אין כל ניסיון איתה וגם אינני מאמין שיש טיפול אחד שפותר את כל הבעיות והשיטה המדוברת צריכה להתאים למיטב הבנתי לבעיה של שריר משותק חלקית ואיני יודע על איזה בסיס היא תעזור בRSD.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי