כאבי ראש לאחר CVA

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

19/09/2004 | 11:05 | מאת: אורית

אמי בת 53ת עברה ארוע מוחי קל לפני כשלושה שבועות. כף יד ימין שלה עדיין חלשה,בנוסף היא מתקשה לפעמים בזכרה של שמות אנשים ומקומות. מצב הרוח שלה ירוד, היא מתלוננת על ראבי ראש חזקים, ועייפות גדולה. האם אלה סימפטומים הקשורים לדיכאון או שייתכן ומדובר בתופעות לוואי או תוצאות של הארוע המוחי?

19/09/2004 | 23:50 | מאת: דר' דניאל גוטליב

כאבי ראש יכולים להיות קשורים לאירוע מוחי גם אם הם לא טיפוסיים או שכיחים. כדאי להבדק על ידי נוירולוג כדי לשלול את כל הסבות האפשריות כולל תופעות לואי תרופתיות, לחץ דם לא מאוזן, כאבים מוסקולוסקלטלים מעמוד שדרה צאוורי ועוד לפני שפונים לאופציה של דיכאון. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי