התקף לאחר לידה-בהולללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

14/09/2004 | 22:28 | מאת: דן

דר' שלום, אני סובלת ממחלת אפילפסיה מסוג "גרנד מל". במהלך הריוני העלו לי את מינון הטגרטול מ- 800 ל- 1800 והכל היה כשורה. היום אני לאחר לידה (8 ימים) ולפני יומיים עשיתי בדיקת דם והתשובה היתה 15, הרופאה ביקשה ממני בינתיים לא לקחת שום דבר עד לקבלת הנחיה מהניאורולוגית,אתמול קיבלתי הנחיה מהניאורולוגית לרדת למינון של 800 ביום(ז"א שיצא שהייתי 24ש' בלי כדורים) וכך עשיתי. היום קבלתי 2 התקפים קשים אחד אחרי השני, ברצוני לדעת מה עלי לעשות? האם לחזור למינון של ההריון או להישאר ככה . אני ממש מפחדת לקבל עוד התקף! בבקשה תן לי תשובה ברורה.

16/09/2004 | 10:56 | מאת: דר' דניאל גוטליב

זה לא הפורום המתאים לשלאלות אלו. עליך לגשת שוב לרופאה כדי שתאזן את המינון הדרוש שהוא כנראה בין 800 ל1800 מ"ג. בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי