תחושת נימול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

14/09/2004 | 20:28 | מאת: יוסי

שלום אשתי נתקפה שלשום באמצע הלילה בתחושת נימול בכל הגוף (היא מרגישה את האברים כולם, אבל מגע על העור מרגיש כמו חשמל). התופעה נמשכה יותר מיום, ועכשיו קצת דעכה אם כי לפעמים חוזרת. כשזה קרה היא הייתה בשינה עמוקה , כך שזה לא מצב של חרדה (רופאת המשפחה אומרת שזה קורה לפעמים מחרדה), אבל המקרה כולו מאוד מדאיג אותה מאז. מה הסיבות שיכולות לגרום לכך? עכשיו אמנם יש רגיעה מסויימת בתחושה אבל היא עדיין מודאגת שדבר כזה קרה לה. האם כדאי לגשת לבדיקות מקיפות?אילו בדיקות אם כן? תודה על תשובתך.

16/09/2004 | 10:54 | מאת: דר' דניאל גוטליב

זה לא הפואום המתאים לשאלות אלו. האבחנה המבדלת רחבה. אין מנוס מבדיקת רופא. בהצלחה.

12/10/2004 | 06:55 | מאת: י.

בעת קרות אירוע מוחי מהו הזמן המינימלי שבו חייבים להגיע ולקבל טיפול ולמה זה חשוב תודה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי