פצעי לחץ לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

31/08/2004 | 17:20 | מאת: יעקב גבריאל

שלום רב ד"ר גוטליב הנני משותק לאחר אירוע מוחי כל כמה זמן צריך לשנות לי תנוחה במיטה כדי להימנע מפצעי לחץ יעקב

31/08/2004 | 22:13 | מאת: דר' דניאל גוטליב

האם אתה בטוח שאינך יכול ללמוד את הטכניקה להסתובב במיטה לפחות לצד החלש (בעזרת היד החזקה) וחזרה לגב בכוחות עצמך? כי אם כן אז התשובה תהיה שעליך לשנות תנוחה כל פעם שאתה מרגיש אי נוחות כמו כל אדם אחר. במידה וצריך לעשות זאת בשבילך הדבר תלוי במידה מסוימת במבנה גופך. ככל שאתה רזה יותר צריך להזהר יותר כי אתה חסר שכבות שומן שיגנו עליך וכמובן יש חשיבות למזרון נגד פצעי לחץ, רצוי כזה שכריות האוויר בו מתחלפות, כמוהו אפשר לקבל בהשאלה ביד שרה. בדרך כלל רצוי להחליף תנוחה אחת לשלוש שעות בממוצע. קרא יותר על שינוי תנוחה במדור בסיעודי באתר שלנו www.pnaivebriut.com בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי