המלצה לקלינאית תקשורת בירושלים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/08/2004 | 07:12 | מאת: אלאונורה

שלום רב! בינואר השנה, אמי עברה אירוח מוחי קשה (נאלצה לעבור ניתוח). אמי השתתקה בחלק גוף ימני ואין ביכולתה לדבר. אושפזה בשיקום הדסה הר הצופים - שיקום רגיל ואח"כ שיקום יום. במהלך השיקום ניתנו לה טיפולים בריפוי בדיבור - אולם עד היום "הצלחתה" היא במס' מילים בודדות. המליצו לנו לפנות לקלינאית תקשורת המתמחה בתחום. מבקשת המלצה לקלינאית תקשורת טובה המתמחה באפזיה (נרכשת).

13/08/2004 | 16:34 | מאת: דר' דניאל גוטליב

כנסי לאתר שלנו pnaivebriut.com ןמדף הבית כנסי לאודותינו או לאתר הפנימי של ד"ר לוטבק, קלינאית תקשורת, תתרשמי ותצרי איתה קשר והיא בוודאי תוכל לענות לשאלותיך בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי