מוכן לתרום מזמני הפנוי לאנשים שעברו CVA

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

11/08/2004 | 20:47 | מאת: גבי

אני בן 47 עברתי CVA לפני שנה וחצי והצלחתי להשתקם טוב מאוד וכל זה עם רצון עז להמשיך ולתפקד עצמאי כמעט בכל דבר. אני מועניין לעזור לאנשים שעברו CVA וכאחד שעבר את כל הליכי השיקום מכסא גלגלים ועד עצמאות מלאה עם החלטה נחושה לנצח את המחלה הנוראה הזאות אני בטוח שאוכל לתת עזרה ותמיכה לחולים שעברו CVA . הייתי רוצה לרכז קבוצת תמיכה ברדיוס מאזור אשקלון בדרום ועד ראשל"ץ . למעוניים למפגש לקבוצת תמיכה נא ליצור קשר עימי או בדוא"ל הרשום או בפאלאפון 051-550007 בבירכתהחלמה שלמה לכולם גבי לשם

13/08/2004 | 16:30 | מאת: דר' דניאל גוטליב

תבורך. תרשה לי לייעץ לך לארגן את פעילותך במסגרת הקיימת של עמותת נאמן של נפגעי שבץ מוחי שמרכזה אמנם בחיפה אך סניפיה כבר בכל הארץ ובעזרתם תוכל בוודאי לארגן סניף בעיר מגוריך. כנס לאתר שלנו www. pnaivebriut.com שם כנס למדור הקישורים החיצוניים ומצא את הקישורית לאתר של עמותת נאמן וצור איתם קשר בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי