אירוע מוחי בזמן אשפוז

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

23/01/2024 | 09:38 | מאת: מיכל

אמי מאושפזת בטיפול נמרץ מונשמת. כשהפסיקו את חומרי ההרדמה, היא פקחה עיניים, אך לא מגיבה. בדיקת mri הראתה שעברה אירוע מוחי בזמן האשפוז. מה ניתן לעשות כדי לעזור לה להשתקם ולהגיב בצורה כלשהי? תודה

שלום, לא הבנתי מהשאלה מדוע אמך אושפזה מלכתחילה ומה מצב בריאותה הכללי. לכן לדעתי נכון להפנות את השאלה לצוות הרפואי במחלקה. באופן כללי, במצב כזה כדאי לתת גירוי חושי - דיבור, מוזיקה (אפשר באוזניות), טלוויזיה, מגע, ריחות שונים וכו'. התגובה תהיה תלויה במצב המוח והאזורים שנפגעו. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי