אני במתח מה זה יכול ליהיות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/01/2024 | 00:05 | מאת: אירוע מוחי שבץ?

בת 48עבדתי בתל אביב14 שנה בדרכי לעבודה שהאוטובוס עצר רציתי לרדת במחשבתי היתה מדרגה כי חלק יש חלק אין מעדתי עפתי לצד השני שהפח של האוטובוס באיזוז המוח צד שמאל לא יודעת כמה זמן שכבתי ממש לא זוכרת רק זוכרת את הבום החזק הנהג לאחר מיכן שואל אותיגברת נפלת את בסדר הזמין לך אנבולנס בטיפשוטי אמרתי לא אני מאחרת לעבודה המשכתי שחצי פנים שלמ כואבות ראש עין ולסת הגעתי לעבודה סיפרתי לאחראית שלי על מה שקרה אמרתי לה אקח נורופין בטח יעבור בכיתי מכאבים לאחר מכן שאלתי את החברים שלי אים הם שומעים את הרעש שמצלצל באוזניים אמרו שלא לאחר שבוע שבוע וחצי ראיה כפולה.חטפתי זרם חשמלי בכל הגוף למשך כמה שניות ושניותאחר כך הבטתי ביד ובזרוע ידי רועדות וכואבות רועדות מהיד והזרוע זיכרון חלש כאבים בצוואר בלטי דיסק ופריצות.קשה לי לדבר מילים בורחות לי קשה לי להבין את השפה כאילו מדברים איתי בשפה אחרת בנוסף גילו לי תיסמונת תעלה קרפלית יש לצין שאבי היה לא פרקינסון וגם סבתי הכל מתוסבך לי מהמכה בראש אירוע מוחישבץ ותוך כדי פרקינסון ב29 יש לי mri מח כולל גזע המח במתח לא מאמינה ולא האמין שזה כלוםמימה שסובלת הגב הרעידות והכאבים ביד ימין וחצי פנים כואבות ביד שמאל עדין סובלת מקבלת תחליף לקנביס מדבקת בוטורן 10 קלונק ולדאבת שרירים פרגבלין

06/01/2024 | 07:45 | מאת: אירוע/שבץ/

יש לצין שהתאונה בתוך האוטובוס קרתה בשנת 21 עד היום סובלת בזמנו רופאים(2)לאחר מיכן לא ראה מיכן חוסר היתחשביות אפילו לא נתנו לי לעשות אמריי )שנעשה בהמלצת רופא פרטית דרך מושלם)מילבד אחרי מילחמות והיתווכחויות (רופא 3) קיבלתי סיטי ללא חומר ניגוד במאוחר שלא מראה סימני שבץ/אירוע מלבד בלטי דיסקים ופריצות צוואר.חצי פנים צד שאל עדין כואבות ראש.עין אף.פה. וידי וזרועיי.ימין נישארה אים פגיעה ניראה לכל החיים לא מאמינה שאפשרי כבר להחזיר אותה לקדמותה הרוב באשמתי כי כל העסק לא טופל

שלום, אני ממליץ שתפני לבירור רפואי מסודר. פורום באינטרנט אינו תחליף לבדיקה מסודרת. בהצלחה, זאב

06/01/2024 | 21:01 | מאת: מה זה יכול להיות

טוב כנראה שאצטרך לחכות לאמריי חוץ מזה אין היתיחסות מצד הרופאים מילבד "תעשי את הבדיקה ונראה מה יהיה"תודה בכל אופן על תגובתך

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי