סחרחורת קלה בקימה מישיבה פניות קלות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

13/11/2023 | 17:01 | מאת: זאב ענבי

שלום רב . אירוע המוחי ממנו סובל החל מיד יומים לאחר 2 ימים מקבלת זריקת הקרונה אישפוז בסרוקה ב,ש ימים מספר ביקורי רופא נירולולג למעקב שוטף הרבה פיסיו טרפיה בשווי משקל שאבד לי אך אין כיום יציבות התקדמות בהליכה, אך נשאר תמיד הרגשת סחרור קלה כפי שצינתי . וכל מני הרשה של נפילות הוסיף כי אני נכה פוליו שבעבר לא הפריע לי בתפקוד... וזה בקצרה השמח לשמוע חות דעתך וכל מה שבמחשבתך לעזרה תודה מקרב לב

שלום, בכל הקשר להליכה ולשיווי המשקל אפשר לרוב לשפר את התפקוד. מאחר שאתה מתאר שילוב של פוליו ותוצאות האירוע המוחי, שילוב מורכב מבחינת השיקום, כדאי לעבור הערכה מסודרת כדי לראות מה ניתן לעשות כדי לשפר את התפקוד. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי