שיקום לאחר ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

14/10/2023 | 16:13 | מאת: עיניים

לאחר שנתיים מהארוע אני הולך לאט .האם אפשר לחזור להליכה רגילה כמו לפני הארוע

שלום, צריך לבדוק מה הסיבה להליכה האיטית. חלק מהסיבות אפשר לשפר. הנה דוגמאות לכמה מהסיבות: * כף-רגל שמוטה ('פוט-דרופ') * ברך מתכופפת יותר מידי בזמן הדריכה / קושי ליישר את הברך בהליכה * יישור-יתר ('טריקה' או 'נעילה') של הברך בהליכה * קושי להביא את הרגל לְפנים (קדימה) בקיצור, הדרך להתקדם היא בדיקת פיזיותרפיסט המתמחה בשיקום לאחר אירוע מוחי והמשך שיקום בהתאם. בהצלחה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי