תופעות לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/08/2023 | 10:15 | מאת: אושרי

שלום זאב עברתי ארוע מוחי לפני 3 חודשים בן 58 בריא ללא שום רקע ברוך ה הארוע היה קל כפי שנאמר שוחררתי אחרי שבוע עברתי שיקום בית מתפקד רגיל תודה לאל ממשיך פיזוטרפיה בבית בלב אך מזה כ 3 שבועות כל צד שמאל תחושה כמו תפוס ויד שמאל כבדה האם זה תופעות שקורות אחרי ארוע מוחי ותקופה כזו?

שלום, באופן כללי זו יכולה להיות תופעה שקשורה לאירוע שעברת. אבל אם אני מבין נכון וההחמרה הופיעה כחודשיים אחרי האירוע, באותו הצד שנפגע מהאירוע, כדאי להיות במעקב כדי לראות שלא היה אירוע נוסף אחרי האירוע הראשון. מעבר לכך קשה לענות בלי לבדוק אותך ולראות בדיוק במה מתבטאת ההחמרה. מציע להתייעץ עם הפיזיותרפיסט המטפל שליווה אותך מאז האירוע. אפשר גם לעבור בדיקה מסודרת ולקבל חוות דעת נוספת מאיש שיקום אחר. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי