מתאמן לאחר אירוע מלפני 13 שנים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

21/07/2023 | 12:35 | מאת: אורנה

מצב פיזי ראשו שמוט שמאלה.קשיון בצואר. מתקשה לשמור על גב ישר והרמת ראש בישיבהנכשכרית מאחוריו.האם פיתה בגב יכולה לעזור. האם לנסות הרמתצידיים מעבר לגובה הכתף כדאית? בניסיון להימיד אותו ליד קיר כשכדור בגבו לא הצליח להרים רגל.כמובן תמכנו בו. בעת עמידה ללא הליכון מתקשה בהרמה עם תמיכה הצליח יותר.אדם רזה ואשתו מלאך.

שלום, המצב של האדם שאת מתארת מורכב מכדי לענות על שאלתך באינטרנט. ממליץ לתאם פגישה עם פיזיותרפיסט של הקופה, או באופן פרטי, כדי לקבל המלצות לאחר בדיקה גופנית מסודרת. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי