בלבול ושכחה אחרי אירוע מוחי לבן 60

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

15/06/2023 | 11:14 | מאת: מנחם לוין

עיקר הדיבור סביב אירוע מוחי הוא על תפקוד הגוף אבל אצל קרוב משפחתי כבן 60 שעבר אירוע מוחי עיקר הקושי הוא בבלבול ושכחה בדומה לאלצהיימר שנמשך כבר כשלוש שבועות האם יש לו סיכוי ומה עיקר הטיפול -אדגיש שבגוף הוא 100% אולי קצת חלש אבל מתפקד מצוין

שלום, אם האירוע היה לפני שלושה שבועות, להערכתי יש סיכוי לשיפור. בנוגע לטיפול אני ממליץ שתתיעץ עם מרפא/ה בעיסוק - הם אנשי המקצוע שעוסקים בהערכה קוגניטיבית ובטיפול בבעיות זיכרון לאחר שבץ. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי