קבוצות לעזרה הדדית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

25/06/2001 | 12:55 | מאת: סנדרה לוי

Sorry, my computer refuses to type here in Hebrew. Congratulations Dr. Gottlieb - the forum is wonderful and obviously is fulfilling a need. I would like to use it to promote the project we have often discussed - the creation of a branch of Neeman, (self help group for stroke victims and their families in Haifa) in the center of the country. If any of your surfers are interested in being active in such an effort, please contact me. Sandra Levy Vice-chairwoman, Neeman, Haifa. Tel. 04-8255054

27/06/2001 | 17:21 | מאת: דר' דניאל גוטליב

ברשותך אתרגם לעברית עבור מי שמתקשה באנגלית: עמותת נאמן הוקמה לפני מספר שנים בחיפה כקבוצת עזרה הדדית למחלימים משבץ מוחי. זוהי מסגרת מאוד מוצלחת ותומכת למחלימים מאירוע מוחי ולא משנה באיזו דרגה נפגעו משום שלכל מי שעבר את המחלה יש איזשהן בעיות או שאלות המטרידות אותו שבוודאי היו קיימות לפני כן אצל מישהו אחר במצבו. אני ממליץ בחום להצטרף ולהעזר במסגרת זו ומקווה לראות אותה בקרוב מתפשטת למרכז הארץ. בהצלחה.

15/04/2002 | 00:38 | מאת: סנדרה לוי

בעמותת נאמן, נפגעי ארוע מוחי, אנו שמחים להודיע על פתיחת אתר באינטר-נט: www.neemancva.org.il נשמח לקבל תגובות והצעות. חברי ועד עמותת נאמן

13/04/2002 | 19:11 | מאת: דרור

could you please send me information abbout the support ypu offer.many thanks

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי