התייעצות לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/05/2023 | 07:06 | מאת: בן דוד

היי, אבי בן 60 עבר לפני כשבועיים אירוע מוחי עם דימום גדול, נותח בבית החולים בילינסון ובמשך שבוע וחצי היה מורדם ומונשם. לפני כ3 ימים התעורר פתח עיניים מזיז יד ורגל שמאל, ומתחיל לנסות לדבר (כמובן מתקשה מאוד לדבר), בנוסף הוא עייף מאוד ועם חום שעולה ויורד, רציתי לשאול אם אלו תופעות שכיחות לאחר אירוע מוחי? תודה

שלום, התופעות שתארת מוכרות, למעט אולי נושא החום ש'עולה ויורד'. מידע נוסף ראה במדריך לשיקום לאחר אירוע מוחי: https://www.stroke-guide.co.il זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי