תפעות אחר ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

24/05/2023 | 00:29 | מאת: הלל

שלום וברכה. ברשותך שאלה שעלתה : לפני כשבוע וחצי אמא שלנו אושפזה עם ארוע מוחי . כנראה. בית החטלים שיחרר אותה לאחר ימים מבלי להגדיר אם מדובר בפערקוסים, ארוע מוחי או זיהום. בשלב זה אמא עדיין עם הפרעות בליעה מאז הארוע. כמו כן שלבים של שינה עמוקה באמצע היום, שינה שקשה מאד להעיר אותה. נורלוג טוען שזה בעקבות חוסר נוזלים. גריאטור טוען ש4 כוסות עם מסמיך שהיא מצליחה לשתות זה בסדר. מה עושים לדעתך?

שלום, קשה לדעת מהמידע שצורף לשאלה. באופן כללי 4 כוסות ליום זה לא הרבה נוזלים, מציע לבדוק שוב עם רופאת המשפחה. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי