היתר רפואי לטיסה או שייט אחרי אירוע מוחי ולבבי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

26/03/2023 | 14:27 | מאת: אסתי

בעלי בן 70 עבר לפני כחצי שנה אירוע מוחי ולבבי,לא היתה פגיעה פיזית.ארועים חולפים..מדללי דם. שאלתי האם הוא יכול לשוט או לטוס בימים הקרובים?בברכה אסתי

שלום, באופן כללי (*לא* לגבי בעלך): בנוגע לשיט אני לא רואה בעיה. לגבי טיסה (במיוחד אם ארוכה) יש שיקולים נוספים, ולפעמים מבצעים שינוי תרופתי לזמן קצר. בשאלות מסוג זה אני מציע להתייעץ עם רופא/ת המשפחה שלו, שמכיר/ה את הרקע הרפואי המלא ויוכל להדריך אתכם ולבצע שינויים תרופתיים מתאימים אם יש צורך. ברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי