נסיגה קלה לאחר דימום במח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

05/02/2023 | 15:39 | מאת: דבורה

לאחר דימום מוחי [צד ימיני] ופגיעה ביד ורגל שמאל, התחילה להשתפר משמעותי בבית חולים לאחר כמה ימים, בבית מתקשה ללכת או להגביה את הרגל משמעותי, האם קשור לחוסר בטחון או שאינה אוכלת ושותה מספיק [בביה"ח הייתה עם אינפוזיה], כמו"כ כאב מתמשך בצוואר ועמוד שדרה מה עושים עם זה.

שלום, שתיה מעטה עלולה להביא להתייבשות - חשוב להקפיד על שתייה מספקת. מעבר לכך אני לא רואה אפשרות לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. מציע לפנות לרופא/ת המשפחה. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי