עייפות לאחר ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

04/10/2022 | 14:52 | מאת: רחל

שלום אחי בן 53 עבר ארוע מוחי לפני 5 ימים , פלג צד ימין עדיין חלש ומוגבל , והדיבור עדיין אינו ממש ברור, אבל יש התקדמות דיי טובה לטענת המחלקה , אך הוא ממש עייף , הוא מתקשר אתנו ומתעייף דיי מהר ונרדם האם תופעה זו שכיחה?

שלום, עייפות היא תלונה שכיחה לאחר אירוע מוחי, בפרט בימים שלאחר האירוע. בדרך כלל יש שיפור (פחות עייפות) עם הזמן. אם העייפות נשארת גם לאחר מספר שבועות, כדאי לקרוא את המאמר 'עייפות לאחר אירוע מוחי: איך מתמודדים?' https://www.stroke-guide.co.il/impaired/%d7%a2%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%a8-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%95%d7%97%d7%99/ כדאי כמובן להתייעץ עם הרופאים במחלקה, שיכולים לעיין בתיק הרפואי, בתוצאות בדיקות הדם וכד'. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי