חולה שבץ לא מעונין לעבוד

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

30/09/2022 | 01:26 | מאת: chaim

אבא לקה בשבץ לפני חצי שנה היה מאושפץ תל השומר עבר שיקום כעת בבית , לא רוצה פיזיוטרפיה , לא מגלה אמביציה , איך יודעים אם הוא בדכאון , הפסקנו כדורים נגד דיכאון , שהיה אפטי , צורך שכואב לו נגיעות ביד הפגועה שמאל . מה אפשר לעשות ? אנחנו אובדי עיצה איך מקדמים אותו , עדיין סיעודי לגמרי .

שלום, דיכאון לאחר אירוע מוחי הוא בעיה מוכרת ושכיחה. חשוב מאוד לטפל במצב כי קשה מאוד לעשות שיקום כשאדם נמצא בדיכאון עמוק. הכתובת הראשונה היא רופא המשפחה שלו. ישנם טיפולים רבים, תרופתיים ולא-תרופתיים, שיכולים לעזור. למידע רב בנושא קרא את המאמר על דיכאון לאחר אירוע מוחי במדריך לשיקום: https://www.stroke-guide.co.il/impaired/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%95%d7%97%d7%99-%d7%93%d7%99%d7%9b%d7%90%d7%95%d7%9f/ בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי