שיקום לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

17/06/2022 | 16:00 | מאת: שלום רב

היי, אבא שלי עבר אירוע מוחי קל לפני כחודשיים, בבדיקות לכ מצאו סיבה מטופל בתרופות לסוכרת, לשומנים בדם וליתר לחץ דם היום הוא מבצע פיזיותרפיה שהחל כשלושה שבועות לאחר האירוע (בשל חוסר זמינות בקופת החולים) ניתן לראות כי יש שיפור בהליכה וניידות אך בקצב מאוד איטי, בנוסף ניתן לראות קושי בתרגילים של שיווי משקל האם זהו מצב הגיוני? כי ע״י נוירולוג נאמר לנו שאחרי 3 חודשים אנו אמורים לראות את רוב ההחלמה

שלום, אני ממליץ להגביר אינטנסיביות בשיקום, או במסגרת של אשפוז בבי"ח שיקומי, או במסגרת של 'אשפוז יום', או פרטי אם אביך בבית. בשלב הזה של השיקום חבל על כל יום שלא מבצע פיזיותרפיה. בנוסף, הרבה תרגול עצמאי בין הטיפולים. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי