כאבי ראש לאחר דימום מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

18/03/2022 | 10:22 | מאת: נאוה

אמא שלי בת 84, קיבלה כאבי ראש קשים באופן חריג ופתאומי, בלבול והקאה. הזעקנו אותה בדחיפות לבית החולים ובבדיקת c.t ראו דימום מוחי, היא עברה צנתור אבחנתי והרופאה אמרה שהדימום פסק ויקח זמן עד שהוא יספג ובנוסף ראתה שתי מיפרצות קדמיות שכרגע אינן מצריכות טיפול. אמא עברה להשגחה במחלקה, מטפלים בלחץ דם ובכל מה שצריך. היא מדברת ומצליחה לעמוד וללכת כמה צעדים. אני שואלת בקשר לכאבי הראש שמהם היא סובלת. הרופאה אמרה שתסבול מכאבי ראש כמה חודשים עד שהדם יספג, האם יש מה לעשות כדי להקל על כאבי הראש האלה? תודה

נאוה שלום, יש להפנות את השאלה לנוירולוג (אני פיזיותרפיסט). בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי