שיקום לאחר ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

05/08/2021 | 18:26 | מאת: סאלי

אבא שלי לפני ארבעה חודשים קיבל ארוע מוחי וכתוצאה מכך השתתק בפלג גוף ימין וגם אינו יכול לדבר בכלל היום הוא מתחיל להרגיש ביד ימין כשמגרדים אותו או שמנסים להעביר חפץ מחוספס על היד גם לפולסים חשמלים של הפיזיוטרפיה הוא מגיב האם עכשיו כשהוא מרגיש את היד יש תיקווה שיוכל להזיז ולהפעיל אותה שוב ??

שלום, חזרה של תחושה היא סימן טוב. אם תתחיל תנועה ביד, אפילו קטנה, זה יהיה סימן טוב גם כן. באופן כללי שיקום היד לאחר אירוע מוחי הוא נושא מורכב. מוזמנת לקרוא עוד על שיקום היד במדריך לשיקום אחר אירוע מוחי: https://www.stroke-guide.co.il/function/hand בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי