שבץ מוחי - תא לחץ האם מתאים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

19/06/2021 | 18:01 | מאת: Ahuvi Rubin

האם מוכר לך הטיפול בתא לחץ למקרי שבץ מוחי כאשר מדובר על חולשה בצד ימין.. אם כן לאיזה ממב הם הגיעו [email protected] Ahuvi Rubin

שלום, התוצאות שניתן לצפות להשיג מהטיפול בתא לחץ משתנות מאדם לאדם, בעיקר בשל הבדלים במצב תאי המוח באיזור שנפגע מהאירוע המוחי וסמוך לו. צוותי תאי לחץ שעובדים בצורה רצינית ינסו, לפני תחילת הטיפול, להעריך אם הוא עשוי לעזור לאותו אדם, כדי שלא יצטרך לעבור טיפול ארוך ללא תועלת. זאב

20/10/2021 | 23:09 | מאת: אפרת

איפה יש מומחים בתא לחץ? מי מומלץ? איך מגיעים אליהם?

אפשר לפנות לצוות המכון לרפואה היפרברית בביה"ח ע"ש יצחק שמיר (אסף הרופא), ברמב"ם וכד'. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי