תרופה נוראייד לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

14/02/2021 | 23:58 | מאת: אנונימית

קראתי על התרופה הזאת במקרה שיש פגיעה בשפה (אפזיה)וצד ימין חלשים.. התרופה תעזור? באיזה מקרים נותנים אותה ומה העלות שלה

שלום, א. מדובר בתוסף מזון, לא בתרופה. ב. עלות גבוהה. ג. לגבי היעילות, עניתי על השאלה בעבר, חפשי 'נוראייד' בפורום זה. בברכה, זאב

15/02/2021 | 08:49 | מאת: אנונימית

כן קראתי את את כל מה שכתוב לגבי זה הבעיה שאין יותר מדי מידע על הכודרים הלו או סיפורים של אנשים (שזה מה שהכי חשוב) מוזר.. אולי עדיף לשקול קודם שיקול בתא לחץ?

11/11/2022 | 00:02 | מאת: אסמה

איך אפשר להשיג נארויד ?

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי