שיקום לאחר אירוע מוחי קשה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/01/2021 | 21:50 | מאת: רימון

שלום, אבא שלי כרגע מאושפז בטיפול נמרץ נוירולוגי ואני תוהה אם הוא יועבר לביח השיקומי? איך ניתן לדעת? יש סיכוי שלא יקבל אישור לכך? תודה!

שלום, ההעברה לבי"ח שיקומי היא לפי הפוטנציאל השיקומי להערכת הצוות המטפל, כלומר: אם יש צורך בשיקום באשפוז - לפעמים ניתן לבצע שיקום בבית או בקופת החולים. אם ניתן לבצע שיקום - מבחינת שיתוף הפעולה, המצב הרפואי הנוירולוגי והכללי וכו'. מעבר לכך יש עניינים מנהלתיים - תפוסה, קורונה וכו'. אבל למי שמתאים מבחינה רפואית, קופת החולים מחויבת למצוא מקום שיקום. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי