ספסטיות אשמח לדעת יותר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

13/02/2019 | 22:53 | מאת: דור

האם זריקות פנול יעילות לספסטיות. ? עשיתי בוטוקס וזה לא כל כך עזר. אשמח לדעת על זה בהרחבה אם אפשר דור

דור שלום, משתמשים בזריקות פנול לשרירים יותר שטחיים (קרובים לעור), כך שרק מומחה בהזרקה לטיפול בספסטיות יוכל, לאחר בדיקה, לומר לך אם פנול יכול לסייע. שים לב שיעילות של הזרקת *בוטוקס* תלויה בכמות המוזרקת ובשרירים אליהם מזריקים. לפעמים נדרשים כמה נסיונות עד שמגיעים לתוצאת מוצלחת. יתכן שהזרקה נוספת תביא לתוצאות יותר טובות. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי