שאלה על סבסוד תרופות ע"י המדינה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

26/04/2007 | 23:03 | מאת: מירית

שלום לכולם, הרופא רשם לי תרופת ריספרדל ואמר שהיא מאוד יקרה. אני לא מקבלת קיצבת ביטוח לאומי ולא מוכרת כנכה. רציתי לדעת האם המדינה מממנת את עיקר סכום התרופה או שאני צריכה לממן אותה לבד ב-100%?

29/04/2007 | 21:59 | מאת: גלית קלמנזון

מירית שלום, שאלת שאלה חשובה ובנושא כאוב. סיבסוד נמוך יחסית או העדר סבסוד מונעים מרבים לקבל את הטיפול הרפואי המיטבי עבורם וחבל. בכל אחת מקופות החולים תנאים אחרים. בתרופות מסויימות האבחנה הרפואית מתווה את גובה השתתפות קופת החולים בעלויות. משום כך אני מציעה לפנות לרופא שרשם לך את הטיפול לקבלת פרטים וכן לרופא המשפחה.

02/05/2007 | 01:36 | מאת: יפית

29/04/2007 | 21:59 | מאת: גלית קלמנזון

מירית שלום, שאלת שאלה חשובה ובנושא כאוב. סיבסוד נמוך יחסית או העדר סבסוד מונעים מרבים לקבל את הטיפול הרפואי המיטבי עבורם וחבל. בכל אחת מקופות החולים תנאים אחרים. בתרופות מסויימות האבחנה הרפואית מתווה את גובה השתתפות קופת החולים בעלויות. משום כך אני מציעה לפנות לרופא שרשם לך את הטיפול לקבלת פרטים וכן לרופא המשפחה.

02/06/2007 | 23:17 | מאת: מרים

קיבלתי הודעה מהמנהל של בריאות הנפששהוא מפסיק לסבסד לי את התרופה סוליאן כי אני לוקחת אותה יחד עם זיפרקסה שבעצמה מסובסדת אני הלכת לפסיכיאטר פרטי שאחותי משלמת לי ושני התרופות האלה ביחד עשו בי פלאים בזכותם אני מרגישה כמעט רגיל קשה לי מאוד לשלם את המחיר המלא של סוליאן מבקשת עצה מה לעשות מרים

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה