שירות ייעוץ לבני משפחות מתמודדים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

18/04/2007 | 10:17 | מאת: מילם

שלום רב, ברצוננו להציג בפניכם את מיל"ם- מרכז יעוץ למשפחות מתמודדים עם בן/ת משפחה נפגע/ת נפש. מיל"ם הוקם על מנת לספק אוזן קשבת והדרכה לבני המשפחה המתמודדים, לעיתים לבדם, עם מצוקות יקיריהם- עם תחושות הכאב, הבדידות, הכעס והתסכול. אתם לא לבד! השירות במיל"ם ניתן בחינם. ניתן לפנות אלינו במס. הטלפון 02-6522147 או באמצעות המייל [email protected] נשמח לעמוד לשירותכם

24/04/2007 | 18:00 | מאת: רבקה

אני מתמודדת כבר הרבה שנים עם מחלתה של בתי הגרה איתי החיים במחיצתה קשים מנשוא ואני לבדי במאבק, הייתי רוצה להכיר אישה שמצבה דומה לשלי על מנת שנוכל לתמוך זו בזו

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה