מחפשת הוסטל לאחי. והכוונה לגבי הטיפול בו

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/10/2016 | 00:50 | מאת: מירי

היי. אחי, בחור בן 21 עם קשיים נפשיים ומעוכב התפתחות, לאחר מותו של אבי החל לחוות התקפים פסיכוטים. כיום מצבו הנפשי והקוגנטיבי לא טוב. אמי נפטרה גם ואני היחידה שמטפלת בו. הוא נמצא בהוסטל אבחוני שלא מתאים לו. אני אובדת עצות, לא יודעת למי לפנות. ולא מקבלת שום הדרכה משום גורם. למי אוכל לפנות שיעזור לי אפילו במעט? בייעוץ והכוונה? והאם ישנם המלצות להוסטלים טובים שמתמודדים גם עם בעיות קוגנטיביות וגם עם בעיות נפשיות?

08/10/2016 | 13:34 | מאת: סמדי

במה הוא מאובחן אחיך?

27/06/2017 | 01:31 | מאת: מלאכית

לא הבנתי איזה בעיות קוגניטיביות יש לאחיך . אנא פרטי .ואילו בעיות התפתחויות ? האם הוא סובל מפיגור שכלי ?. תפני במהירות לבריאות הנפש , עשי גוגל מצאי את כל ההוסטלים והתקשרי לכולם עד שתמצאי מספר הוסטלים מתאימים . התקשרי גם לביטוח לאומי ובקשי עזרה -בררי מי יכול לעזור לך בביטוח לאומי ץ קבעי פגישה עם הפסיכיאטר ובקשי המלצות מהפסיכאטר שלו לאן להעבירו - מקום שיותר מתאים לאחיך .רשמי הכל ותייקי הכל בקלסר עם תאריכים שעות הפגישה ועם מי דיברת ובקשי את כל ההמלצות בכתב ץ אולי הוא צריך להיות תקופת מה בבית חולים פסיכיאטרי /לחולי נפש במחלקה סגורה עד שימצה לו פיתרון טוב יותר . אנשים במצב פסיכוטי מאושפזים בבית חולים פסיכיאטרי / לחולי נפש .

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה