מחפש מקום לגור בו ...

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

13/09/2016 | 13:58 | מאת: גולן

אני גר בת"א (בשוק החופשי), לצערי העלו לי את שכ"ד כך שעלי לעזוב. אני לא עובד. ואני מחפש מקום לגור בו.. ואני חושש גם מהמחירים וגם מכך שלא יתנו לי לגור כי אין לי תלושי שכר. לא אכפת לי איפה לגור.. אבל חייב לגור איפשהוא. קיבלתי אישור לפני כ 5 חודשים לכל השירותים בסל שיקום (לא ניצלתי כלום). בירתתי באנו"ש ת"א, אין להם יותר דירות להשכרה. אין לי איפה לגור :-( בקיצור השאלה שלי, איפה יש דירות להשכרה במחיר מסובסבד למתמודדים עם סל שיקום? תודה רבה

07/12/2016 | 16:30 | מאת: קובי

מצורף לינק רשימת הוסטלים בת'א http://www.health.gov.il/Subjects/mental_health/rehabilitation/Documents/Tel-Aviv_shikum.pdf

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה